Selasa, 03 April 2012

Home Work 2

1. Nobody know when the proccess of glass- making was invented.

Answer: know is false ► knows

2. The languages of the world presents a vast array of structual similarities and differences.

Answer: presents is false ► present

3. The rise of multinationals have resulted in a great deal of legal ambiguity because multinationals can operate in so many jurisdictions.

Answer:

4. All of the east- west interstate highways in the United States has even numbers, while north- south interstate highways are odd- numbered.

Answer: has is false ► have

5. When a massive star in the large Magellanic Could exploded in 1987, a wave of neutrions were detected on earth.

Answer: When is false ► which

6. Every open space in the targeted area that has grass and a few bushes are occupied by the white- crowned sparrow.

Answer: has is false ► have

7. Krakatoa is remembered as the vulcano that put so much ash into the air that sunsets around the world was affected for two years afterward.

Answer: put is false ► puts

8. The term “ Yankee “ was originally a nickname for people from New England, but now anyone from the United States are referred to as a Yankee.

Answer: are is false ► is

9. A network of small arteries, mostly sandwiched between the skin and the underlying mucles, supply blood to the face and scalp.

Answer: sandwiched is false ► sandwich

10. Mesquite is a small tree in the Southwest who can withstand the severest drought.

Answer: who is false ► how

Tidak ada komentar:

Posting Komentar